نمک درنان

 

نمک یک ماده الزامی درطبخ نان میباشد.حضورنمک درنان مایع خمیرراکنترل کرده وازپف کردن بیش ازحدنان جلوگیری میکند.درگذشته برای

تهیه نان محلی معمولاازنمک بیشتری

استفاده میکردند اماامروزه درصنعت نانوایی به ازای هرنیم کیلوآرد

بایدیک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کرد

نمک رانبایدهرگزبه مایع خمیراضافه کردچراکه مانع فعال شدن ان میشود

 

پویان پخت نامی اشنادرصنعت نانوایی-برای مشاوره دررابطه باانواع دستگاه های نانوایی بامادرارتباط باشید :09123613966

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو