اثرات جوش شیرین برکیفیت نان

 

1:نان رابوک میکند

2:باایجادتاولهای زیبابرروی نان به طورکاذب باعث زیباسازی ظاهری آن می شود

3:باتولیدآنزیم فیتاز خمیررانابودکرده واملاح ان راازبین میبرد

4»:نان راغنی سازی میکند

همچنین مخمرpH خمیررادرسطح بایینی نگه داشته ولی جوش شیرین PHرابالامیبردکه برای بدن مضراست.مصرف زیادجوش شیرین درنان موجب تجزیه

برخی ازویتامین های گروه B ماننده ریبوفلاوین میشود .لازم به ذکراست که تمامی مواردفوق زمانی که ازحرارت مستقیم برای بخت نان استفاده میکنیم

مضرات جوش شیرین رابیشترمیکند.

 

 

 

صنایع ماشین سازی یوسفی بابهره گیری ازبه روزترین متدهای تولید ماشین الات نانوایی به همراه نشان استانداردملی وگواهی کیفیت ونواوری

ازکشورسویس درخدمت شماهموطنان عزیزمیباشد   تماس باما:09124078108

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو