اثرات جوش شیرین برکیفیت نان
1:نان رابوک میکند
2:باایجادتاولهای زیبابرروی نان به طورکاذب باعث زیباسازی ظاهری آن می شود
3:باتولیدآنزیم فیتاز خمیررانابودکرده واملاح ان راازبین میبرد
4»:نان راغنی سازی میکند
همچنین مخمرpH خمیررادرسطح بایینی نگه داشته ولی جوش شیرین PHرابالامیبردکه برای بدن مضراست.مصرف زیادجوش شیرین درنان موجب تجزیه
برخی ازویتامین های گروه B ماننده ریبوفلاوین میشود .لازم به ذکراست که تمامی مواردفوق زمانی که ازحرارت مستقیم برای بخت نان استفاده میکنیم
مضرات جوش شیرین رابیشترمیکند.
صنایع ماشین سازی یوسفی بابهره گیری ازبه روزترین متدهای تولید ماشین الات نانوایی به همراه نشان استانداردملی وگواهی کیفیت ونواوری
ازکشورسویس درخدمت شماهموطنان عزیزمیباشد تماس باما:09124078108