باید از بریدن و خرد کردن نان توسط چاقو و برس‌های عمومی که در نانوایی‌ها وجود دارد پرهیز شود، برای اطمینان از نانی که آلوده باشد نمی‌توان آن را ضدعفونی و شست‌وشو کرد، درجه حرارت پایین و حتی فریز کردن در یخچال نیز ویروس‌های موجود در نان را از بین نمی‌برد، بنابراین تنها و بهترین راه حرارت دادن مجدد آن قبل از مصرف است.

وی ادامه داد: استفاده از توسترهای برقی و گازی و ماکروویو و در صورت عدم دسترسی به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه جهت حرارت دادن بهترین راه است.

در صف نان لازم است حداقل یک متر فاصله با یکدیگر را حفظ کرده و حتی‌الامکان از پول نقد استفاده نشود، در صورتی که از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی مطمئن نیستید از نان های صنعتی استفاده کنید. پویان پخت(صنایع ماشین سازی یوسفی)

 
  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو