دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شهید بهشتی در مطلبی چند توصیه برای خرید نان و الزامات محل نانوایی کرده است.
۱- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری کرونا (سرفه، تب، تنگینفس)
۲- عدم حضور کارکنان دارای علائم در نانوایی
۳- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی
۴- استفاده از ماسک ، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان
۵- شستوشوی مکرر دستها هر نیم ساعت یکبار
۶- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی
۷- استحمام روزانه کارکنان و شستوشوی روزانه لباسها
۸- حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر در صف نانوایی و رعایت بهداشت فردی
۹- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان
۱۰- بکارگیری فردی مجزا برای اخذ پول
پویان پخت(صنایع ماشین سازی منصور یوسفی)