دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شهید بهشتی در مطلبی چند توصیه برای خرید نان و الزامات محل نانوایی کرده است.

۱- آگاهی کارکنان نسبت به علائم بیماری کرونا (سرفه، تب، تنگی‌نفس)

۲- عدم حضور کارکنان دارای علائم در نانوایی

۳- جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی

۴- استفاده از ماسک ، دستکش و کلاه مناسب توسط کارکنان

۵- شست‌وشوی مکرر دست‌ها هر نیم ساعت یکبار

۶- ضدعفونی کردن روزانه و مکرر تجهیزات و سطوح نانوایی

۷- استحمام روزانه کارکنان و شست‌وشوی روزانه لباس‌ها

۸- حفظ فاصله یک متری مشتریان از یکدیگر در صف نانوایی و رعایت بهداشت فردی

۹- خودداری از تبادل پول نقد تا حد امکان

۱۰- بکارگیری فردی مجزا برای اخذ پول

پویان پخت(صنایع ماشین سازی منصور یوسفی)

 
  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو