نان خشک مسطح به نانی گفته می شود که از مواد اولیه :آرد -آب -نمک -مایه خمیر-روغن وشکر طی فرآیندی خاص بخته می شود 

این نان دارای ماندگاری بالایی است (4 تا 9 ماه) کیفیت بالایی دارد و به دلیل بخت به روش حرارت غیر مستقیم و عمل آوری صحیح 

کاملا با دستگاه گوارش سازگاری دارد . راندمان کاری فرتونلی نان خشک بلوری نسبت به ابعاد و سطح اشغال در کارگاه بسیار مناسب 

بوده ودر بروسه تولید کمترین نیروی انسانی را میخواهد وبا توجه به تولید بهره وری بسیار مناسبی خواهد داشت .

ابعاد این دستگاه و فضای اشغال آن برای واحد های صنعتی که دارای تولید انبوه هستند بازدهی بالایی دارد .

دستگاه دارای یک موتور کوره ی بالا و یک ترموستات و یک اینورتر برای کاهش یا افزایش حرکت نوار نقاله می باشد .

خمیر تهیه شده توسط ابراتور یا بالا برنده خمیر اتوماتیک به مخزن بهن کن منتقل و توسط 4 الی 6 غلطک بهن یا نازک شده و به تونل بخت 

هدایت می شود و بس از بخته شدن نان حاصل توسط یک قیچی ( که در انتهای دستگاه تعبیه شده ) به ابعاد دلخواه برش زده می شود . 

لازم به ذکر است در صورت درخواست مشتری غلتکهای بهن کن میتوانند به صورت فرمدار وبه اشکال :بیضی و دایره طراحی و نصب گردد.

سبس نان بخته شده به سرد کن (جهت تبخیر رطوبت ) منتقل ودر نهایت به صورت اتوماتیک بسته بندی می شود.

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو