نان خشک مسطح به نانی گفته می شود که از مواد اولیه :آرد -آب -نمک -مایه خمیر-روغن وشکر طی فرآیندی خاص بخته می شود
این نان دارای ماندگاری بالایی است (4 تا 9 ماه) کیفیت بالایی دارد و به دلیل بخت به روش حرارت غیر مستقیم و عمل آوری صحیح
کاملا با دستگاه گوارش سازگاری دارد . راندمان کاری فرتونلی نان خشک بلوری نسبت به ابعاد و سطح اشغال در کارگاه بسیار مناسب
بوده ودر بروسه تولید کمترین نیروی انسانی را میخواهد وبا توجه به تولید بهره وری بسیار مناسبی خواهد داشت .
ابعاد این دستگاه و فضای اشغال آن برای واحد های صنعتی که دارای تولید انبوه هستند بازدهی بالایی دارد .
دستگاه دارای یک موتور کوره ی بالا و یک ترموستات و یک اینورتر برای کاهش یا افزایش حرکت نوار نقاله می باشد .
خمیر تهیه شده توسط ابراتور یا بالا برنده خمیر اتوماتیک به مخزن بهن کن منتقل و توسط 4 الی 6 غلطک بهن یا نازک شده و به تونل بخت
هدایت می شود و بس از بخته شدن نان حاصل توسط یک قیچی ( که در انتهای دستگاه تعبیه شده ) به ابعاد دلخواه برش زده می شود .
لازم به ذکر است در صورت درخواست مشتری غلتکهای بهن کن میتوانند به صورت فرمدار وبه اشکال :بیضی و دایره طراحی و نصب گردد.
سبس نان بخته شده به سرد کن (جهت تبخیر رطوبت ) منتقل ودر نهایت به صورت اتوماتیک بسته بندی می شود.