تشخیص و انتخاب کره خوب برای تهیه خمیر:

 

محصول استاندارد از تولید کننده معتبر

میزان چربی کره

عدم وجود رنگ و مواد افزودنی در کره

عطر و طعم طبیعی

 تاریخ مصرف

 

تاثیر کره بر خمیر:

 

افزایش عطر و عطم خمیر

بهبود رنگ و ظاهرخمیر

بهبود کشسانی خمیر

 

 

چربی ها و کره قنادی در شیرینی پزی ها به پنج دلیل دارای اهمیت هستند.

 

  • حفظ حباب هوا: یکی از نکات مهم در پخت کیک و شیرینی باقی ماندن حباب هوا در خمیر یا مایه کیک
  • است. که کمک می کند گاز های به وجود آمده در مخمرها باقی بماند و پف آن ها بهم نریزد. لازم به ذکر است
  • که کره زمانی که با شکر هم زده شود علاوه بر حفظ حباب هوا باعث هوادهی هم می شود.
  • شکستن ساختار گلوتن: زنجیره گلوتن باعث ایجاد بافت کشسان، بافت ترد و شکننده در کیک ها و شیرینی ها می شود. زمانی که کره یا چربی ها را با آرد مخلوط می کنیم، از پیوستگی زنجیره گلوتن جلوگیری می کند. در نان ها درصد چربی کمتری نسبت به شیرینی و کیک ها وجود دارد. زیرا در نان نباید ساختار ترد و شکننده داشته باشیم.
  • حفط رطوبت: برای لطافت و رطوبت در مایه کیک و شیرینی ها از چربی استفاده می کنند. رطوبت باعث شده دیرتر بیات شود و ماندگاری آن افزایش یابد.
  • انتقال گرما: چربی درون مایه کیک باعث شده گرما به صورت یکنواخت در تمام نقاط خمیر پخش شود.
  • طعم دهنده: کره طعم متفاوتی به کیک و شیرینی می دهد.

 

صنایع ماشین سازی یوسفی (پویان پخت)

تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی پخت نان و شیرینی

 

 

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو