استفاده از تخم مرغ در فرمولاسیون نان
تخم مرغ معمولاً جهت افزايش استحكام بافت خمير در فرمولاسيون نان مورد استفاده قرار ميگيرد.
ضمن اينكه روي رنگ و طعم نان نيز تاثير میگذارد. اگر تنها براي استحكام بافت از تخم مرغ استفاده شود
ميتوان از سفيده تخم مرغ استفاده كرد. در حاليكه زرده تخم مرغ علاوه بر بهبود رنگ و افزايش ارزش غذایی
نان موجب تردی بافت نان مي شود.
همچنين تخم مرغ چربي هاي اضافه شده به خمير را در ارتباط با رطوبت موجود در آن نگه ميدارد كه اين ويژگی به
خصوص در نانهايی با چربی بالا مهم ميباشد.
صنایع ماشین سازی یوسفی (پویان پخت)
تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی پخت نان و شیرینی