ایمنی

به منظور تعیین مقررات ایمنی و بهداشتی در استقرار، طراحی و تجهیزات فرهای پخت نان و شیرینی با حرارت شعله غیرمستقیم تدوین شده است.

رعایت این

مقررات سبب می‌شود تا از بروز خطر آتش‌سوزی و انفجار و آسیب‌های مالی و جانی جلوگیری گردد.

استقرار و ساختار فرها

  • فرها، گرم کننده‌ها و سایر تجهیزات وابسته، با توجه به احتمال آتش‌سوزی ناشی از افزایش بیش از حد دما، آزاد شدن سوخت و احتمال آسیب به ساختمان و کاربران در اثر انفجار، باید در مکان مناسبی واقع شوند.
  • فرها باید در مکانی واقع شوند که حداکثر تهویه طبیعی امکان پذیر بوده و محدودیت خروج گازهای ناشی از احتراق وجود نداشته باشد و جریان هوای کافی برای کاربران تأمین گردد.

 

اجزای تشکیل دهنده ساختمان

  • فرها و کوره‌ها باید در مکان‌هایی نصب شوند که اجزای تشکیل دهنده ساختمان در اثر حداکثر دمای ایجاد شده توسط فر آسیب نبیند.
  • فرها باید از وسایل و تجهیزات با ارزش، تجهیزات نیروی برق و وسایل اطفای حریق دور نگه داشته شوند و فاصله وسایل با ارزش و مواد قابل اشتعال از فر، گرم کننده فر و مجاری خروج گازهای قابل اشتعال نباید از 8/0 متر کمتر باشد.
  • فرها باید در مکانی واقع شوند تا کاربران کمتر در معرض صدمات ناشی از آتش‌سوزی، انفجار و مواد خطرناک قرار گیرند و نباید راه‌های خروج کاربران را مسدود نمایند.
  • فرها باید در مکانی واقع شوند که از اشتعال مواد و منابع قابل اشتعال جلوگیری نمایند.
  • تجهیزات باید از محیط‌ها و فرآیندهای خارجی که باعث خوردگی می‌شوند‌ دور نگه داشته شوند.

 

صنایع ماشین سازی یوسفی (پویان پخت)

تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی پخت نان و شیرینی

 

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو