چه عواملی باعث آسیب زدن به نان می شوند ؟

- کوتاه بودن زمان خواب خمیر

-کوتاه بودن زمان پخت نان

- تهی سازی آرد با سبوس گیری زیاد در کارخانه 

- مصرف جوش شیرین 

- مصرف جوهر قند جهت تضعیف آردهای سفید و قوی 

- قراردادن نان داغ در کیسه پلاستیک 

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو