چه عواملی باعث آسیب زدن به نان می شوند ؟
- کوتاه بودن زمان خواب خمیر
-کوتاه بودن زمان پخت نان
- تهی سازی آرد با سبوس گیری زیاد در کارخانه
- مصرف جوش شیرین
- مصرف جوهر قند جهت تضعیف آردهای سفید و قوی
- قراردادن نان داغ در کیسه پلاستیک
چه عواملی باعث آسیب زدن به نان می شوند ؟
- کوتاه بودن زمان خواب خمیر
-کوتاه بودن زمان پخت نان
- تهی سازی آرد با سبوس گیری زیاد در کارخانه
- مصرف جوش شیرین
- مصرف جوهر قند جهت تضعیف آردهای سفید و قوی
- قراردادن نان داغ در کیسه پلاستیک
ارتباط با ما :
کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4
02633356440,02633356441,02633356442
مدیریت : 09123613966,09353613966
تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir