فرقنادی به دلیل اینکه تنوع محصول بالایی را بایستی در داخل خود پخت کند  بسیار حایز اهمیت بوده که  کدام محصول را در ابتدای شروع فعالیت کارگاه قنادی  و کدام محصول را درپایان شیفت کاری  پخت شود .پس بایستی اولویت بندی پخت را در نظر بگیریم و سعی شود  دمای دستگاه فرقنادی  هماننده نمودار سینوس در بازه ی 0 تا 180 درجه باشد  یعنی در شروع شیفت پخت شیرینی های دما پایین، میان روز پخت شیرینی های با دمای حداکثری و در پایان روز مجددا پخت شیرینی های دما پایین

اگر مورد بندی کنیم  میبایست گفت:

1)اولویت بندی دمای پخت

2)سرد کردن فر قنادی در پایان شیفت کاری:

بسیاری از دوستان با سهل انگاری وبه زعم خود ، دید اقتصادی  که دمای فر را برای شیفت فردا پایین نیاوریم ،از سرد کردن و خنک کردن فر در پایان شیفت کاری دوری میکنند  خنک نکردن فر  و اجازه ی پایین نیامدن دمای فر  و نداشتن سیستم خنک کننده   در فرقنادی باعث میشود تا بدنه ی فر و منبع حرارت فر دچار خزش شده و این مطلب عمر فر قنادی را به نصف کاهش داده و علاوه بر آن در یکنواختی پخت نیزتاثیر گذار میباشد 

3)عدم  هماهنگی در به کار گیری سیستم سیرکولاسیون و مشعل:

زمانی که سیستمحصوبم سیرکولاسیون  از مدار خارج باشد و اپراتور فرقنادی آن را روشن نکند عملا دمای ایجاد شده در منبع حرارت فرقنادی منتقل نخواهد شد و گرمای ایجاد شده توسط مشعل در سطح منبع حرارت باقی میماند و این عمل باعث میشود نه تنها دمای فیک و دروغین به اپراتور نمایش داده شود بلکه عمر مفید منبع حرارت فرقنادی را به یک دهم حالت استاندارد کاهش میدهد

 

4)اهسته بستن درب فر قنادی:

 بسیاری از قنادان عزیز هنگام قرار گیری محصول در فرقنادی خود درب آم را به شدت در حالت بسته شدن قرار میدهند که 80 درصد از آن به خاطر نوع طراحی تولید کننده محترم بوده و 20 درصد از آن به دلیل سهل انگاری قناد میباشد .

زمانی که درب دستگاه فر قنادی به سرعت و شدت بسته شود ،به علت سنگینی این عضو از دستگاه  ضربه ی سنگینی بر پیکره  و شاسی و اسکلت بندی دستگاه وارد شده که این اقدام در دراز مدت نه تنها باعث تغییر در ظاهر دستگاه شده بلکه عمر مفید قطعات الکترونیکی به کار رفته در سیستم کنترلر           فر قنادی را بسیار کاهش میدهد.

 

 

5)اگزاست یا دودکش فر:

دودکش فر بایستی حتی المقدور در مسیر مستقیم و بدون خم و زانو به بیرون منتقل گردد و الزاما برای منظم کارکردن مشعل فرقنادی و ایمنی ،

نصب کلاهک اچ و ایمنی که از ورود باد و باران و اجسام به داخل دودکش جلوگیری کند،الزامی و ضروری میباشد.

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو