ضعیف بودن آرد خمیر نان

اگر آرد نان ضعیف باشد (کم بودن خاصیت کشسانی خمیر تهیه شده از آرد یکی از نشانه های آن است) بافت نان ضعیف می شود درنتیجه توان نگه داشتن آب در خود را ندارد و اب را سریعتر از دست می دهد.

با دست دادن آب هنگام فرآیند پخت نان سبب می شود نان تهیه شده خشک باشد.

 

 

صنایع ماشین سازی یوسفی

تولید کننده ماشین آلات پخت نان و فرهای فانتزی و قنادی

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو