طرز تهیه نان باگت خانگی - ستاره

 

 

 

برای تهیه باگت خانگی خوشمزه باید بعد از آماده‌کردن مواد آن، جزئیات دستور پخت را به‌خوبی رعایت کنید. این نان که بلند و کشیده است و قطرش هم زیاد نیست، پوسته‌ای ترد و مرکزی نرم و خوش‌طعم دارد. با چند ماده ساده از جمله آب، آرد، نمک و مخمر تهیه می‌شود.

شاید باگت را در شکل‌وشمایل دیگری مانند گرد، کوتاه یا کمی ضخیم هم دیده باشید اما فرانسوی‌ها فقط به این نان به‌شکل بلند و نازک اعتقاد دارند.

مواد لازم

  • ۶ پیمانه آرد همه‌منظوره
  • ۳ پیمانه آب ولرم
  • ۲ قاشق چای‌خوری مخمر
  • ۲ قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه

برای تهیه باگت باید از شب پیش، موادش را با هم ترکیب کنید. ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید و بعد روی آنها آب بریزید. این مواد را تا زمان به‌دست‌آمدن ترکیبی منسجم و خمیرمانند با هم مخلوط کنید. روی ظرف حاوی مواد پلاستیک بکشید و اجازه بدهید که به‌مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت روی پیشخان آشپزخانه بماند.

روز بعد که فرامی‌رسد، کار را شروع کنید:

  • خمیر باید حالت مرطوب، چسبناک و حباب‌دار داشته باشد. روی سطح کار آشپزخانه آرد بپاشید و دست‌ها را هم آردی کنید.
  • خمیر را به حالت نان باگت درآورید؛ یعنی آن را استوانه‌ای کنید و روی سطحش هم برش‌هایی اریب به‌وجود بیاورید. با مقادیری که گفته شد، به‌راحتی می‌توانید ۲ تا ۳ نان بلند و کشیده آماده کنید.
  • روی ظرف خمیرهای شکل‌داده‌شده را با حوله بپوشانید و بگذارید که حدود ۱ تا ۲ ساعت در مکانی گرم بماند.
  • فر را روی درجه ۴۵۰ فارنهایت یا ۲۳۰ سانتی‌گراد تنظیم کنید تا از پیش گرم شود.
  • یک سینی مناسب فر را با ۲ پیمانه آب جوش پر کنید و آن را درون طبقه پایینی فر بگذارید. این اقدام باعث تردشدن بیرون نان می‌شود.
  • خمیرهای نان را در طبقه وسط فر قرار بدهید و سینی پر از آب را بعد از ۱۰ دقیقه خارج کنید.
  • به پخت نان‌ها در فر به‌مدت ۳۰ دقیقه دیگر ادامه بدهید تا روی آنها به‌طور کامل طلایی و برشته شود.

 

در طرز تهیه نان باگت باید به نکات و توصیه‌های حرفه‌ای زیر دقت کنید:

  • از آرد مناسب استفاده کنید.
  • از چاقوی تیز برای خطوط روی نان استفاده کنید.
  • نان را در فریزر بگذارید و دوباره گرم کنید.
  • از تازگی مخمرتان اطمینان حاصل کنید.
  • سینی آب جوش را حتما در فر بگذارید

 

 

صنایع ماشین سازی یوسفی (پویان پخت)

تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی پخت نان و شیرینی

 

 

 

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو