صنایع ماشین سازی یوسفی برای مشتریان عزیز شرایط ویژه نقد واقساط در نظر گرفته است وتمامی دستگاه های این شرکت دارای یکسال گارانتی وبیست سال خدمات پس از فروش وپشتیبانی می باشد
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمار های زیر تماس حاصل نمایید.
مدیریت
09123613966
09353613966
مدیر بازرگانی
09357668621
09357668611
فر طبقه ای 16 دیس مخصوص پخت انواع نان های حجیم و نیمه حجیم مثل باگت معمولی – باکت فرانسوی – همبرگری – بربری – فانتزی – کیک – نان شیرمال – کشمشی – شکری و... میباشد. در فرطبقه ای 16 دیس طول به دلیل سیلندر ها و میلگرد های آجدار شماره ۱۸و نوع سیستم ، دستگاه دارای ۲۰٪ افرایش بخار نسبت به سایر دستگاه هاست . در فرطبقه ای 16 دیس جنس کوره استیل ، کاورها رنگ پودری یا الکترو استاتیک میباشد و برای ساخت آن از بهترین لوازم و متریال ساخت و تولید استفاده گردیده و کلیه مراحل ساخت تحت نظر مهندس کنترل کیفیت انجام شده است تا کیفیت بهتری به دست آید . لوله ای مورد استفاده در این فر 316 استیل است . ویژگی فر طبقه ای نان فانتزی بسیار زیاد است که دارای مزایای زیادی برای مصرف کننده است و محبوبیت زیادی در بین نانوایان دارد.
مشخصات فر طبقه ای 16 دیس
فر طبقه ای 16 دیس مخصوص پخت انواع نان های حجیم .نیمه حجیم است این فر دارای پخت یکنواخت و سطح نانی که به مشتریان می دهد براق است و حرارت بکار رفته غیر مستقیم می باشد
- ابعاد فرطبقه ای 16 دیس : طول300 – عرض 195-ارتفاع 210
- برق مصرفی (کنتور برق ۲۵ آمپر) مورد نظر تک فاز25 آمپر یا 3 فاز
- فرطبقه ای 16دیس دارای وزن تقریبی3000 کیلوگرم ، قدرت مصرفی ۲ کیلو وات میباشد.
کلیه دستگاه های تولیدی شرکت پویان پخت همچنین فرطبقه ای ۲۴ دیس دارای استاندارد ملی ایران، CE اروپا – ایزو9001 و دو گواهی کیفیت ونو آوری ، تندیس طلایی و رضایتمندی مشتریان از کشور سوٰئیس و اتریش میباشد. جهت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
ویژگی فر فانتزی طبقه ای
فر طبقه ای دارای ویژگی های زیر است که برای مشتریان عزیزی که میخواهند اطلاعات کامل داشته باشند ارائه دادیم ونحوه نگهداری دستگاه برای دوام بیشتر و پخت بهتر و عملکرد درست دستگاه توضیح دادیم.
- سیستم بخاری که در این فر بکار رفته برای هر طبقه جدا است وباعث میشود پخت بهتری انجام شود
- تخلیه فر به اسانی انجام میشود
- حرارت غیر مستقیم در پخت این نوع فر وجود دارد
- عایق بندی در این فر به طور حرفه ای صورت گرفته واتلاف انرژی خیلی کمی صورت می گیرد.
- مجهز به سیستم ایمنی و اژیر خطر برای هر گونه مشکلی
- دارای بهترین متریال ساخت
- عملکرد بی سر وصدا در حین پخت
- کف دستگاه دو جداره
- استفاده از بهترین وسایل برقی روز دنیا
-
استفاده از بهترین پشم سنگ درجه یک
- مجهز به صفحه نمایش دیجیتال برای نشان دادن پخت
- دسترسی اسان به تمامی قسمت های دستگاه جهت تعمیر
- ارائه خدمات پس از فروش وپشتیبانی
- تمیز کاری فر طبقه ای
- بعد از هر بار پخت داخل فر را از تمام خرده ریزه های نان تمیز می کنیم
- هر چند وقت یکبار قطعات المنت هاوسنسور ها رو از گرد وغبار پاک می کنیم
- سینی ها رو به طور مرتب می شوریم وخشک می کنیم
- هر چند وقت یکبار داخل فر را با مواد غیر سمی تمیز می کنیم تا به فر اسیب نرسد
- به طور دوره ای واشر های دستگاه بررسی شود
- عایق بندی فر به طور د.ره ای باید بررسی شود تا از هدر رفتن حرارت جلو گیری شود
- فن های دستگاه باید هر چند وقت یکبار بررسی شود تا گردش هوا درست انجام شود
- به طور دوره ای ترموستات را بررسی کنید تا دمای فر به درستی باشد
- ترموکوپل نقش مهمی در کنترل دما دارد وبه ترموستات وصل میشه وهر چند وقت یکبار باید بررسی شود
- از سالم بودن درب ها اطمینان حاصل کنی.