شیرینی ایرانی
به جزشیرینی های اصیل قدیمی ماننده گزوسوهان شیرین درقنادیهای ایران به دودسته اصلی شیرینی خشک وترتقسیم بندی میشود
شیرینی خشک شیرینی است که درتهیه ان ازخامه استفاده نشده وقابلیت نگهداری برای طولانی مدت راداشته باشدازمعروفترین این شیرینی هامیتوان به دانمارکی کشمشی قندی اشاره کرد
شیرینی ترشیرینی است که درتهیه ان ازخامه استفاده شده وبرای نگهداری طولانی مدت بایددریخچال نگهداری شوند
تنوع دراینگونه شیرینی هابیانگرخلاقییت وظرافت ذاعقه ایرانی میباشدوهمین مسعله باعث گسترش ونواوری درانواع دستگاه های پخت وپزشیرینی شده است که منجمله میتوان به انواع فرها رول کن ومیکسرقنادی اشاره کرد
شرکت پویان پخت با30سال سابقه درتهیه انواع ماشینهای پخت وپز توانسته نقش بسزای درتامین بازارهای داخلی وخارجی راداشته باشد.