نان صنعتی

نان ازگذشته همواره درسبدمصرف خانوارهابوده نان علاوه بردارابودن موادغذایی ارزشمنددارای ارزش معنوی نیزمیباشد باگذشت زمان وافزایش جمعییت وصنعتی شدن نان تنوع این محصول نیزبیشترشده است پس باالگوی مناسب تولیدنان ومصرف بهینه ان میتوان ارزش معنوی نان راحفظ کرد

 

 

مزایاومعایب نان صنعتی

درتهیه نان صنعتی به دلیل استفاده ازدستگاههای پیشرفته وخودکارازنیروی انسانی کمتری استفاده میشودوبه عبارت دیگرموازین بهداشتی بیشتررعایت میشود همچنین به دلیل استفاده ازمخمروبهبوددهنده وشیرخشک درتولیداین نانها باعث میشوددرطولانی مدت هم بتوان ازان استفاده کرد همچنین اتلاف انرژی درکارخانه کمتربوده چون باحرارت غیرمستقیم پخته شده وارزش تغذیه ای خودراحفظ میکند

 

معایب

عدم پذیرش نان صنعتی دربین مصرف کننده ها لقمه پذیربودن نان سنتی واینکه درتولیدنان صنعتی بایدازاردمخصوص پروتئین داراستفاده شودکه درکشورمااردهافاقداین پروتئین هستند

چه بهتراینکه باتولیدومصرف درست نان ارزش غذایی ان راحفظ کنیم درحال حاضرباتوجه به افزایش روزافزون جمعیت وتقاضای مردم برای تنوع نان وباتوجه به نقش محوری ان درتغذیه روزانه مردم واهمییت اقتصادی ان میتوان گفت توسعه نان صنعتی درکشوربه یک فرایندبلندمدت وفرهنگ سازی مناسب نیازدارد

 

 

شرکت پویان پخت باسی سال سابقه تولیدوعرضه ماشینهای پخت نان وشیرینی وکسب چندین تندیس نواوری وکیفیت ازکشوراتریش توانسته نقش بسزایی درپیشرفت این صنعت داشته باشد.

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو