نان لواش سنتی
نان لواش نانی است سنتی که ازاردبدون سبوس (معمولی)اب نمک مخمرصنعتی یاخمیرترش که طی فرایندهای تخمیرتهیه میشود وپس ازشکل دهی مختصربرروی سطح داغ پخته میشود
شکل ظاهری :نانی است مستطیل یابیضی شکل به ابعاد7الی 35 سانتی مترمربع وبه وزن تقریبی 200گرم
معمولامرسوم است که نان لواش رادردواندازه بزرگ وکوچک تهیه مینمایند لواش نانی است بسیارنازک وبرای طولانی مدت نیزمیتوان انرااستفاده کردودرصورت لزوم باکمی مرطوب کردن ان میتوان انراماننده یک نان تازه به مصرف رساند
موادلازم ارداب ونمک راباهم مخلوط کرده وسپس انرابه شکل خمیردرمی اوریم بعدخمیرترش رابه ان می افزایند وبرای مدت 4ساعت درحالی که روی ان پوشانده شده درمحل نسبتاگرم نگه میدارند بعدازتکمیل عمل تخمیرچانه هارابه وزن250-300گرم اماده نموده وروی سینی های تخته ای قرارمیدهند ابتداچانه هارابا وردنه (وسیله هی است چوبی که به شکل مدوربوده که دردوسران دارای دسته میباشد)وسپس باتیرک تاانجاکه امکان داردنازک میکنندسپس روی بالش مخصوص که کمی بزرگترازنان است ان راقرارمیدهندوبه تنورمیچسبانند.مدت پخت این نوع نان برای هر5عددلواش حدود30ثانیه میباشد.
راه اندازی خط تولیدنان لواش بادستگاه های دوارصنایع پویان پخت یوسفی