نان لواش سنتی

نان لواش نانی است سنتی که ازاردبدون سبوس (معمولی)اب نمک مخمرصنعتی یاخمیرترش که طی فرایندهای تخمیرتهیه میشود وپس ازشکل دهی مختصربرروی سطح داغ پخته میشود

شکل ظاهری :نانی است مستطیل یابیضی شکل به ابعاد7الی 35 سانتی مترمربع وبه وزن تقریبی 200گرم

معمولامرسوم است که نان لواش رادردواندازه بزرگ وکوچک تهیه مینمایند لواش نانی است بسیارنازک وبرای طولانی مدت نیزمیتوان انرااستفاده کردودرصورت لزوم باکمی مرطوب کردن ان میتوان انراماننده یک نان تازه به مصرف رساند

موادلازم ارداب ونمک راباهم مخلوط کرده وسپس انرابه شکل خمیردرمی اوریم بعدخمیرترش رابه ان می افزایند وبرای مدت 4ساعت درحالی که روی ان پوشانده شده درمحل نسبتاگرم نگه میدارند بعدازتکمیل عمل تخمیرچانه هارابه وزن250-300گرم اماده نموده وروی سینی های تخته ای قرارمیدهند ابتداچانه هارابا وردنه (وسیله هی است چوبی که به شکل مدوربوده که دردوسران دارای دسته میباشد)وسپس باتیرک تاانجاکه امکان داردنازک میکنندسپس روی بالش مخصوص که کمی بزرگترازنان است ان راقرارمیدهندوبه تنورمیچسبانند.مدت پخت این نوع نان برای هر5عددلواش حدود30ثانیه میباشد.

 

               راه اندازی خط تولیدنان لواش بادستگاه های دوارصنایع پویان پخت یوسفی 

 

                                                                                                                                                                

 

           

  •  

 

ارتباط با ما :

کرج | مهرشهر | خیابان فرهنگ | هفتم شمالی | بن بست یاس | پلاک 4

02633356440,02633356441,02633356442

مدیریت   : 09123613966,09353613966                       

        بازرگانی :09357668611 ‫آیکن 3D (سه بعدی) تلگرام‬‎دانلود فونت آیکون شبکه های اجتماعی و پیام رسان های ایرانی | ریحانه های بهشتی

                         info@pouyanpokht.ir

 

تمامی حقوق اين سايت محفوظ و متعلق به پویان پخت می باشد. Copyright © 2019 Pouyanpokht.ir

طراحی سايت توسط هلدينگ دياکو